Je hebt een tekst nodig maar vindt het moeilijk om de juiste woorden te vinden. Je weet wat je wilt zeggen alleen niet hoé je het wilt zeggen. Ik help je graag met teksten die jouw boodschap vertellen, verhalen die raken en jouw product verkopen.

Samen kijken we naar je wensen en stemmen we af wat het eindresultaat moet zijn. Ik vertaal jouw ideeën naar concrete zinnen en wervende teksten zowel in het Nederlands als in het Engels.

Schrijven

Het schrijven van blog teksten, brochure teksten, tijdschrift artikelen, digitale nieuwsbrieven, website teksten, SEO-teksten en advertentieteksten.

Ontwerpen

Het ontwerpen en maken van online nieuwsbrieven en e-books.

Vertalen

Het vertalen van Nederlandse teksten naar het Engels en andersom.

Redigeren

Het herschrijven, corrigeren en/of redigeren van bestaande teksten.

zie ook

Social Media Management

Instagram, Facebook, Pinterest, Twitter, LinkedIn…Je kunt er niet meer omheen. Je sociale kanalen zijn erg belangrijk voor de externe communicatie en public relations van je onderneming. Ik kan je helpen je accounts op te zetten en te onderhouden.

Productie & Horeca

Het bloed kruipt daar waar het niet gaan kan. Organiseren, regelen, problemen oplossen en bier tappen: ik doe het met liefde en daarom graag naast mijn andere werkzaamheden. 

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Adres

Europaweg 8
9723 AS Groningen

Email

info@sandralok.com

Telefoon

+31 682045776