Social Media Management 

Instagram, Facebook, Pinterest, Twitter, LinkedIn…Je kunt er niet meer omheen tegenwoordig. Je sociale kanalen zijn erg belangrijk voor de externe communicatie en public relations van je onderneming. Het is een investering die erg veel tijd kost. I’m here to help!

Wat kan ik voor je doen?

↠ Het opzetten van de verschillende social media kanalen voor je bedrijf.

↠ Volgens een doordachte planning berichten posten op je sociale media kanalen (contentplanning).

↠ Antwoorden op opmerkingen en vragen van (potentiële) klanten en relaties.

↠ Een social media strategie uitschrijven met daarin tips & trucs voor het produceren van content voor je kanalen.

 

zie ook

Tekst NL/EN

Je hebt een tekst nodig maar vindt het moeilijk om de juiste woorden te vinden. Je weet wat je wilt zeggen alleen niet hoé je het wilt zeggen. Ik help je graag met teksten die jouw boodschap vertellen en verhalen die raken.

Virtuele Assistentie

Heb je werk teveel en handen te weinig? Kom je door alle extra klusjes niet meer toe aan datgene wat je echt wilt doen? Ik ondersteun je graag met je mail, agendabeheer, organisatie, website onderhoud, social media en/of je projectorganisatie.

Waarom met mij samenwerken?

professioneel

Ik ben gepassioneerd over wat ik doe en ben helder in wat ik wel en niet voor je kan betekenen. 

creatief

Websites bouwen, social media profielen creëren, een pakkende tekst schrijven: I’m your woman! 

betrouwbaar

Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg. Ik geef aan wanneer iets niet duidelijk is en hou van eerlijke communicatie. 

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Adres

Europaweg 8
9723 AS Groningen

Email

info@sandralok.com

Telefoon

+31 682045776