Ik ben geboren met een Nederlands paspoort en een grenzeloze nieuwsgierigheid naar andere culturen, landen en mensen.  

Reizen is iets wat ik graag doe, al leer ik anno 2020 ook steeds meer de kunst van het ergens thuis zijn en me thuis voelen op een vaste plek. Voor mij is het leven een avontuurlijke reis waarbij je zowel intern als extern een aantal kilometers af hebt te leggen. Ik geloof niet dat het een los staat van het ander en voor mij is dat het meest mooie aan reizen maken: het laat me voelen, denken, ervaren, zien en groeien als mens.

In de natuur voel ik me in mijn element. Bergen, woestijnen, groene weides, bomen, meren, de oceaan: het zijn stuk voor stuk favorieten. In steden zoek ik graag naar  tweedehands winkeltjes en fijne lunchzaakjes. Ik houd van de geur van platenzaken, dwaal heerlijk rond in oude bibliotheken, ontdek graag culturele hotspots en kom tot rust in groene parken.

Naast nieuwe plekken ontdekken lees ik boeken, dans ik soms tot het weer licht wordt en ben ik graag met mijn vrienden.  Ik aai het liefst elke hond die ik zie, heb een lichtelijke verslaving aan kaas en hummus, ben ik niet materieel ingesteld maar wel ontzettend blij met mijn jaren ’50 platenspelertje en camperbusje (hij is baby blauw!) uit 1989.

Dit ben ik in pakweg 200 woorden. Wie ben jij?

Adres

Martinikerkhof 11
9712 JG Groningen

Email

info@sandralok.com

Telefoon

+31 682045776